A VE O KAN GRUBUNUN ORTAK YİYEBİLECEĞİ BESİNLER

Beraber yaşadıklarınızla A ve O grubu olarak en faydalı ve en zararlı ve Yenilebilir  besinlerin derlenmiş listesi şu şekildedir.

A VE O KAN GRUBUNUN ORTAK YİYEBİLECEĞİ EN FAYDALI(ŞİFA OLAN) BESİNLER
levrek-gümüş
levrek-sarı
mercan türü
morina
ananas suyu
erik ve suyu
incir,taze-kuru
kiraz/vişne
kuru erik
vişne ve kiraz suları
yaban mersini
balkabağı
bamya
brokkoli
enginar ve yerelması ve suları
havuç-yabani
ıspanak
kara lahana
kara lahana-kıvırcık
karahindiba
karaturp
marul
pancar yaprağı
pazı
soğan
şalgam
zencefil
çimlendirilmiş çavdar ekmeği
börülce
ceviz-ingiliz
ceviz-kara
kabak çekirdeği ve yağı
keten tohumu
keten tohumu yağı
zeytin yağı
maydanoz
çay-yeşil

A VE O KAN GRUBUNUN ORTAK OLARAK YİYEMİYECEĞİ ZARARLI OLAN BESİNLER
ahtapot
kalamar
camamber
çedar
dondurma/hazır
edam peyniri
emmental peyniri
gouda peyniri
gravyer türleri
kaymak
kesik süt suyu
krem peynir
parmesan
rokfor ve benzerleri
süt-tam yağlı
süzme yoğurt benzeri bir tür peynir
turuncu renkli amerikan peyniri
hindistan cevizi ve sütü
kavun-kokulu bal damlası
mandalin ve suyu
portakal ve suyu
acur/suyu
kapari
mantar-shitake
patates
ravent
turşu sirkeli
zeytin kimyasala siyahlaştırılmış
buğday kepeği
buğday kepekli ürünler
fasülye kuru-bilinen
amerikan fıstığı-kajo
antep fıstığı
ayçekirdeği ve yağı
mısırözü yağı
pamuk çekirdeği yağı
yerfıstığı yağı
akasya
biber kara ve beyaz-toz
çay-siyah
distile içkiler/likör
gazoz,kola
hardal-sirkeli unlu
ketçap
sirke
turşu
mısır şurubu
aspartam


A VE O KAN GRUBUNA YENİLEBİLİR GIDA OLANLAR;
Devekuşu
Hindi
Ördek
Tavuk
Alabalık
Palamut,Torik,Ton Balığı
İskorpit
Köpek Balığı
Levrek ak
Mersin Balığı
Mezgit
Sardalya
Sazan
Somon
Turna
Uskumru
Beyaz peynir
Keçi peyniri
Köy beyaz peyniri
Sadeyağ
Yumurta tavuk
Ahududu ve suyu
Armut ve suyu
Ayva ve suyu
Böğürtlen
Çilek ve suyu
Dut
Elma suyu sirkesi
Greyfurt ve suyu
Kaktüs meyvesi ve suyu
Karpuz ve suyu
Kavun kırkağaç benzeri
Kavun yerli bilinen
Kızılcık ve suyu
Kuru üzüm
Kuş üzümü
Limon ve suyu
Limonlu su
Misket limonu
Nar ve suyu
Şeftali
Guava
Nektarin ve suyu
Üzümler
Yıldız meyvesi ve suyu
Bambu filizi
Bezelye
Brüksel lahanası
Deniz yosunu
Havuç
Kabak
Kara kabak
Kereviz ve suyu
Kıvırcık
Kuşkonmaz
Mantar doğal
Pancar
Radika
Roka
Sarmısak
Su teresi
Turp kırmızı
Turp
Zeytin yeşil
Ak darı-kum darısı
Alman buğday ürünleri
Karabuğday
Karabuğday makarnası
Çavdar
Enginar unu
Horoz ibiği tohumu
Çimlendirilmiş buğday ekmeği
Glutensiz ekmek
Pirinç
Soya unu ve ekmeği
Yulaf unu
Yulaf kepeği ve ezmesi
Bakla
Taze fasülye
Fasülye beyaz
Soya fasülye
Badem peyniri sütü yağı
Ceviz amerikan
Fındık
Susam yağı ve tahini
Adaçayı
Anason
Bergamot
Biberiye
Köri
Çikolata
Defne yaprağı
Dere otu
Keçiboynuzu
Kekik
Kimyon
Kırmızı biber
Kişniş
Meyan kökü
Nane
Tarçın
Vanilya
Deniz tuzu
Elma pektini
Reçel türler uygun meyvelerden
Salata sosları
Soya sosu
Bal
Şeker



kaynak:Can Boğazdan Çıkar Kitabı-Yazarı M.Ali BULUT

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

YERALTINDA DİREKT SU TESPİT EDEN JEOFİZİK YÖNTEM

Yeraltı Suları Nasıl Oluşur,Aranır ve Bulunur?